Benvinguts al blog d'inicial

Benvinguts al blog d'inicial: Un espai on poder veure els vostres fills/es en acció durant algunes de les activitats del Cicle.

TUTORIALS Clickedu

divendres, 20 de gener del 2012

Tastet de sabors (1rB)

Aquí teniu uns quants dels vostres fills comprovant els 4 gustos bàsics: DOLÇ, SALAT, AMARG I ÀCID. Les fotos són "pactades", però va ser molt bo veure les cares en tastar algun dels aliments. Vam provar la taronja (àcid), l'endívia i la xocolata negra (amarg), la sal (salat) i el sucre morè (dolç).
La setmana vinent posarem l'altra classe!!! (Tenim fotos en varis llocs i... PACIÈNCIA...).
Salut!





Treballs en grup (Medi: Els 5 Sentits)

Compartim unes quantes fotos del primer treball en grup dels de primer. Va ser l'altre dia, amb tot el tema dels sentits. Els nens i nenes han portat moltíssima informació dels sentits i del cos humà en general. La tenim a l'aula per anar-la mirant i consultant. Però ahir dijous era el dia clau: portaven informació concreta del sentit que els havia tocat -la setmana passada vam fer una pluja d'idees del que sabem dels 5 sentits i vam pensar unes preguntes per investigar- i havien de posar-ho en comú els 5 integrants de cada grup i decidir què enganxaven al mural i què no.
Han quedat uns murals molt bonics. Ara els tocarà exposar-ho davant de tota la classe, i cal explicar-ho molt bé, perquè més endavant els farem un controlet -com els grans!-.
Us avancem fotos d'una classe, i el dilluns o el dimarts us pengem les de l'altra classe.
Aneu mirant el bloc perquè tenim més cosetes per anar-hi posant (primer treball plàstic sobre Sorolla, consulta d'informació sobre els sentits, matí de jocs, tast de diferents aliments per comprovar el sentit del gust,...).

GRÀCIES A TOTS PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ!!!!!!






Bon cap de setmana!