Benvinguts al blog d'inicial

Benvinguts al blog d'inicial: Un espai on poder veure els vostres fills/es en acció durant algunes de les activitats del Cicle.

TUTORIALS Clickedu

dilluns, 2 d’abril del 2012

Mercat Central de Sabadell (1r)

Per finalitzar l'últim centre d'interès de Medi d'aquest trimestre, els aliments, els nens i nenes de 1r vam anar al Mercat amb un dossier de preguntes preparades per nosaltres. Vam agafar les carpetes i el full amb les preguntes i... cap al Mercat falta gent!
Ens vam dividir en 4 grups: el de la fruiteria i verduleria, el de la carnisseria i forn de pa, el del menjar cuinat i els ous, i el de la peixateria. Després de fer una volta tots junts pel Mercat i saber que hi ha unes 90 parades!!!!, cada grupet vam anar a fer les preguntes. Ens van atendre molt amablement perquè nosaltres vam fer servir les paraules màgiques "bon dia , si us plau, gràcies, disculpi, ...".
En acabar el qüestionari vam sortir a fora i vam dibuixar la façana del Mercat només en llapis. Ens hi havíem de fixar molt. És bastant difícil això de dibuixar al natural, però ens van quedar uns "quadres" molt xulos. Els tenim exposats a les aules.














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada