Benvinguts al blog d'inicial

Benvinguts al blog d'inicial: Un espai on poder veure els vostres fills/es en acció durant algunes de les activitats del Cicle.

TUTORIALS Clickedu

dijous, 17 de maig del 2012

Festa al Santuari de La Salut!!!

El divendres passat vam anar caminant fins al Santuari de la Mare de Déu de La Salut. L'autocar ens va deixar a Can Puiggener i des d'allà vam començar la "gran caminada". Primer venia una pujada força gran, i una escalada!!! Ens va costar una mica però va ser tan divertit!!!!





Vam fer un glopet d'aigua i vam seguir el camí, ple de flors silvestres, arbres verds, ginestes ben oloroses,... Vam fer una baixada i vam haver de passar un rierol que travessava el camí. Després va venir un tros sense ombra..., buf, quina calor vam passar! Sort de les gorres!!! En aquest tros vam poder veure uns rucs moderns: estaven "rapats" de mig cos cap amunt, però la part de la panxa i de les potes encara estava ben peluda!!!






Després de caminar una hora seguida vam refer les forces amb un bon esmorzar a sota del pinar de la Salut. Que fresquets!! Acte seguit vam anar tota l'escola a fer la cerimònia: ens vam asseure en forma de flor, a la part del darrere del Santuari, i després de parlar el nostre director i el senyor Bisbe, uns alumnes de 4t de Secundària van treure la imatge de la verge, com si fos una petita processó. Va ser molt emocionant! Li vam cantar cançons i després uns alumnes de 4t de Eso ens van llegir unes paraules de comiat. Alguns mestres es van emocionar...
I finalment, una estona lliure per jugar, mentre un grup d'alumnes va estar una estoneta amb el senyor Bisbe fent-li preguntes.

Després de dinar vam entrar a dins del Santuari a benerar la Mare de Déu i ens vam traslladar a la font. Allà vam recarregar les ampolles d'aigua i vam poder jugar una estona més.
Va ser un dia molt complert!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada