Benvinguts al blog d'inicial

Benvinguts al blog d'inicial: Un espai on poder veure els vostres fills/es en acció durant algunes de les activitats del Cicle.

TUTORIALS Clickedu

dimecres, 15 d’abril del 2020

LES MATEMÀTIQUES I EL CONFINAMENT!



                                     HOLA FAMÍLIES! 

Avui parlem de matemàtiques al cicle inicial!
Com ja sabeu, el nostre cicle treballa amb dues grans plataformes per a fer arribar als vostres fills i filles les matemàtiques d'una forma competencial i divertida:
                                   
                                     Innovamat

                                    EntusiasMAT



Des de Innovamat, ens expliquen com construïm el coneixement matemàtic:

 "La nostra manera de construir el coneixement matemàtic, en condicions normals, és a partir de la manipulació, l’experimentació i en un ambient de conversa matemàtica rica, guiada pel mestre/a, entre els infants de l’aula. És evident, però, que donades les circumstàncies és molt difícil aconseguir-ho. Per això, tenim la convicció que cal optar per mantenir actiu el múscul matemàtic des del vessant més competencial, i oferir a l’alumnat tasques emmarcades en conceptes ja descoberts que fomentin la resolució de problemes en el seu sentit més ampli".
 


                                                         

És per això que us recomanem, que independentment de les tasques que us podem proposar a través de Clickedu i de les videoconferències, els nens també puguin anar practicant setmanalment els enllaços que ens proposa Innovamat que són totalment recomanables i ens serviran com a complement de la tasca docent:







Propostes per a 2n de Primària


ÀNIMS I CONTINUEM!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada