Benvinguts al blog d'inicial

Benvinguts al blog d'inicial: Un espai on poder veure els vostres fills/es en acció durant algunes de les activitats del Cicle.

TUTORIALS Clickedu

dijous, 7 de juny del 2012

Papallones amb els peus

Aquesta activitat ha estat la cloenda del projecte de 1rB. Vam començar estampant els nostres peus, però el dret a l'esquerra i l'esquerre a la dreta. Quina fresqueta a la planta dels peus...




Després, un cop seques les nostres empremtes-ales, vam decorar-les i acabar-les per fer les nostres papallones particulars.




Vam estampar amb esponges per fer un efecte de cel. I hi vam enganxar les nostres papallones. Amb colors vam acabar de decorar el paisatge.






I els resultats finals: espectaculars!












flors de primavera

Hem fet unes flors amb ceres toves. Cada nen, mitja cartolina. I el fons, en aquarel·les.





Una vegada acabades les hem ajuntat totes i el resultat... Demà el posarem i veureu que sorprenent!

Paisatge compartit

I seguim amb la primavera!!!!
Aquí teniu uns paisatges fets amb ceres toves. La particularitat és que a partir d'unes fotografies van haver de posar-se d'acord i intentar dividir-se-la a trossos per fer entre tot el grup el paisatge sencer. Mireu:









dimecres, 6 de juny del 2012

Continuem el paisatge

Aquest trimestre estem gaudint molt de la primavera i estem fent molts treballs realcionats amb aquesta època de l'any; no treballem cap artista en concret com els trimestres passats.
Mireu quines làmines més boniques ens van quedar a partir d'un retall d'un paisatge de primavera que havíem de continuar-lo. Ho vam fer amb retoladors i colors.








Fent fang

Fa unes setmanes que vam modelar unes figures de fang. Vam estar jugant una mica amb el fang blanc, com si fos plastilina, però de seguida ens vam posar a fer les nostres escultures (roses, cactus, dofins i papallones). 
Mireu quina motricitat fina que tenim!



La setmana següent vam pintar-les: d'un en un, summergint, en grup,...