Benvinguts al blog d'inicial

Benvinguts al blog d'inicial: Un espai on poder veure els vostres fills/es en acció durant algunes de les activitats del Cicle.

TUTORIALS Clickedu

diumenge, 17 de maig del 2020

EMOCIONS I SENTIMENTS DURANT EL CONFINAMENT





En aquesta entrada us volem aportar una sèrie d’ajudes i informacions per tal d’afrontar aquesta nova situació al igual que donar a les famílies recursos per anar gestionant tot aquest volcà d’emocions per les que passen els nostres infants durant aquest dies.


CONTE: EL NOU VIRUS DE LA VALENTIA

Amics i Amigues, ha aparegut un nou virus, es diu Valentia i ens fa un importantíssim encàrrec als pares i mares i als nens i nenes.
US ATREVIU AMB LA MISSIÓ?
Un conte escrit i il·lustrat per la Cristina Gutiérrez, per la tornada dels infants al carrer. 
Probablement estem sentint, com a societat, com a família i com a persona, més pors que mai. Per aquest motiu necessitem un nou i potent virus, la Valentia, per contrarrestar-ho.
Per descarregar-te’l sencer en pdf i compartir-lo amb els infants ENTRA AQUÍ




Esperem que us pugui ajudar!




També us presentem l’entrevista amb Cristina Gutierrez (directora de la Granja escola i educadora emocional) a TV3 sobre la GESTIÓ EMOCIONAL DELS INFANTS PEL CORONAVIRUS.


Per  tal de poder posar paraules a les emocions i sentiments podem ajudar-nos d’activitats més plàstiques com aquestes que ens ajudaran als adults a poder posar paraules a les emocions i sentiments:


5 jocs infantils educatius per treballar les emocions


Per fer un trencaclosques com aquest només cal dibuixar cares amb diferents expressions i tallar-les per la meitat, així els infants poden anat formant diferents cares que representin diferents emocions combinant-se les diferents peces.



També podeu dibuixar una cara sense rostre en un paper i els infants col·locar els ulls, les celles, la boca, el nas,... amb plastilina i anar veient com canvia una cara segons la posició de les celles , la boca. Aquest exercici és molt bo per parlar de la comunicació no verbal.







I per últim amb els ous de plàstic que tenen sorpresa pot ser molt simpàtic realitzar diferents combinacions d’expressions.



Esperem que us sigui d’utilitat per expressar les vostre emocions i sentiments i els dels vostres fills i filles.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada