Benvinguts al blog d'inicial

Benvinguts al blog d'inicial: Un espai on poder veure els vostres fills/es en acció durant algunes de les activitats del Cicle.

TUTORIALS Clickedu

dilluns, 11 de maig del 2020

Receptes per fer amb els nens


La cuina sempre resulta atractiva als nens. Permet treballar les mesures, pesos amb balances, remoure, amassar i fer màgia amb els ingredients. Després, tot ho troben boníssim!

Avui us proposem receptes fàcils perquè pugueu passar bones estones a  la cuina amb els vostres fills/es.

Què podem fer amb la fruita? A vegades es resisteixen a tastar-la perdent-se així una gran càrrega de vitamines. I si la fem més atractiva als ulls?  Simplement fent-hi petits talls la podem convertir en.... dracs o roses o el que vulgueu o se us acudeixi....





També podem afegir-hi nous elements i convertir-la en... petits ratolins!




Les orelles poden ser dos trossets d’ametlla, el morro, xocolata i els ulls i les cues pega dolça. Si voleu, també podeu canviar les ametlles per xocolata i les cues les podeu fer amb un tros de maduixot tallat per la part llarga. I què me’n dieu de la màgia de les masses? Quan n’hi ha una mica entre les mans... es fa un silenci sepulcral a la cuina!



Aquí us enllacem la RECEPTA DE PANETS DE LLET EN FORMA D’EXTRATERRESTRE perquè pugueu omplir la casa de petits alienígenes.
I ara que comença a fer bon temps, què tal aprofitar la fruita, afegir-hi una mica de iogurt i convertir-la en un gelat bo i sa?







I si canviem el pal per un dels nostres playmobils preferits? El gelat, en aquest cas, el podem fer amb suc de fruita. Si mireu la foto, dos són amb suc de taronja i mango i els altres dos amb suc d’aranyons i poma. Els podeu fer amb les fruites que vulgueu. Escolliu-ne, però, dues de diferents per tenir-ne més varietat.


Esperem que us animeu amb algunes de les propostes i...

bon profit!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada